Dierenpension Punthorst is een kleinschalig opgezet pension, waarbij de pensiongast op de eerste plaats komt. Wij bieden de beste zorg voor uw kat of hond tijdens het verblijf in onze pension. Het dierenpension is gelegen in de Veluwe, waar wij genoeg ruimte hebben gecreëerd voor de katten en honden door middel van een afgesloten buitenruimte en een luxe individuele verblijfsruimte in het pension.

Tarieven

De tarieven die wij rekenen verschillen per hond en kat.

Katers/Poezen 8,- per dag (inclusief voeding)
Honden 9,- per dag (inclusief voeding)

Kittens 10,- per dag (inclusief speciale kitten voeding)
Pups 11,- per dag (inclusief speciale pup voeding)

Wij voeren de honden dagelijks met droogvoer, mocht u willen dat uw hond ook vers voer krijgt, dan komt er een tariefverhoging van 1,50 euro per dag bij.

Wij voeren de katten dagelijks met natvoer, zodat de katten goed gehydrateerd blijven, mocht u willen dat wij uw kat ook vers vlees voeren, dan komt er een tariefverhoging van 1 euro per dag bij.

Verdere afspraken over extra voeding en/of medicijnen kunt u het beste bij aankomst aangeven of van te voren een mail sturen naar: [email protected]

Extra informatie

  • Als u meer dan 5 dagen boekt krijgt u 10% korting per dag extra.
  • Uw kat of hond kan voor een periode van maximaal 4 weken bij ons verblijven, dit omdat het het beste is voor het dier om terug te keren naar zijn huis na deze periode.
  • In de vakantieperiode wordt het tarief met 5% per dag verhoogd.

 

 

Als u vragen heeft kunt u ons altijd mailen of langskomen bij onze dierenpension. Uw kat of hond is van harte welkom in ons pension voor een fijn en rustig verblijf!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *