Nieuw bij Punthorst!

Aangezien wij elke dag druk bezig zijn met de verzorging en opvang van honden en wij een hoop vraag krijgen naar niet alleen een opvang maar ook een uitlaatservice, hebben wij een honden uitlaatservice opgericht.

Hiervoor zijn er twee extra werknemers aangenomen, om te zorgen dat er driemaal daags een uitlaatservice tot uw beschikking is.

De (algemene) uitlaat tijden:
’s Ochtends: 10:00 uur-10:15 uur
’s Middags: 14:00 uur-14:15 uur
’s Avonds: 20:00 uur-20:15 uur

Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze werknemers zullen met maximaal 8 honden tegelijk een wandeling maken door een parkje. Dit is een wandeling van ongeveer 15 minuten en circa 500-1000 meter. Dit geeft de honden ruim de tijd om hun behoeften te kunnen doen. Wij zullen overdag naar een park gaan waar honden los van de riem kunnen en veilig kunnen rondlopen en spelen. Dit is uiteraard afhankelijk van uw hond en de omgang met andere honden uit het park. In de avond maken wij een alleen een rondje en zullen de honden vast aan de riem blijven.

Wij vragen u om van tevoren aan te geven hoe uw hond zich normaliter gedraagt tijdens zijn wandeling, om ons eventueel te kunnen aanpassen.

  • Als u speciale wensen voor uw hond tijdens het uitlaten, laat het ons weten in een email.
  • Wilt u een aangepaste tijd? Vraag naar de mogelijkheden.
  • Graag ruim van tevoren doorgeven wanneer en hoe laat u van onze service gebruik wilt maken, zodat wij een tijdschema voor het vervoer kunnen maken.
  • Laat ons weten wat de normale handelingen voor u zijn tijdens het uitlaten, zodat wij het zo goed mogelijk kunnen nabootsen, denk hierbij aan beloningen en straffen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *