Wij zijn Tom en Roxanne, een getrouwd koppel uit Gelderland. Wij zijn allebei al erg lang vertrouwd met dieren. Tom heeft zijn hele leven samen met honden geleefd en ik zelf heb vanaf dat ik 2 jaar was geleefd met een kater. Op mijn twintigste ben ik op mezelf gegaan en heb toen een kitten geadopteerd. Toen Tom en ik elkaar hebben leren kennen, leefden we uiteindelijk samen met onze hond Rex en onze kat Nymeria.

Vrienden van ons gingen altijd op vakantie maar wilden hun hond thuis laten, ze wilden hem naar een pension brengen maar die zat al volgeboekt. Toen hebben ze ons gevraagd of wij voor 2 weken op hun hond wilden passen. We wisten dat onze dieren samen goed gingen dus dat hebben we gedaan voor een kleine vergoeding.

Het was dit moment dat wij erachter kwamen dat we het eigenlijk wel heel leuk vonden om op andermans dieren te passen. Daarom hebben wij toen besloten om een pension op te starten. Wij willen ons differentiëren met andere pensions door de huisdieren een persoonlijke zorg aan te bieden en de eigenaren te verzekeren dat ze veel persoonlijke aandacht zullen krijgen. We zijn begonnen in onze schuur met een paar honden van kennissen en uiteindelijk zijn we uit gaan bouwen naar ons dierenpension met plek voor in totaal 25 dieren.