Wij proberen een zo breed mogelijke service te bieden voor onze gasten. Buiten onze pension voor de vakanties en afwezigheid, willen wij het nu ook mogelijk maken om een dagopvang voor u ter beschikking te stellen. Een dagopvang kan handig zijn als uw kat of hond erg aanhankelijk is, of als u plotseling ergens moet zijn, waardoor u de zorg van uw huisdier even wilt kunnen vergeten en over wilt laten aan een verantwoordelijke opvang.

Dit zal dezelfde werking hebben als onze pension, alleen zult u nu per uur betalen in plaats van per dag. Ook omdat wij op elk moment van de dag ter beschikking zullen staan, zal het tarief gemiddeld iets hoger liggen.

De dagopvang zal gecombineerd worden met de pension, en verbonden worden met de buitenruimtes. Ze zullen samen kunnen buiten spelen. Echter zullen de binnenruimtes voor de honden en katten anders zijn, omdat het tenslotte een opvang voor een dag is.

De voorwaarden voor onze dagopvang:

  • Graag van te voren bellen voor een plek in de opvang
  • De geregistreerde uren zullen 3 euro per uur bedragen
  • Ongeregistreerde uren zal 5 euro per uur bedragen
  • De voeding is bij de dagopvang niet inbegrepen, en is twee euro per maaltijd

Wij zullen elk moment van de dag ter beschikking staan, alleen vanwege drukte zal het handig zijn als u ons van tevoren laat weten dat u komt. De voedingstijden van uw hond of kat zult u ook aan ons door moeten geven, zodat wij hem op het juiste tijdstip voeden.

Ook voor de dagopvang geldt dat u de identiteit van uw hond of kat aan ons af moet geven, zodat wij bij genoodzaakte situaties het bewijs hebben dat de hond of kat van u is.

Voor de dagopvang kunt u uw huisdier na een belletje eventueel binnen datzelfde uur nog brengen. Dit zorgt voor een service waar wij voor u klaar staan als u zich in urgente situaties bevindt en als u huisdier erg aanhankelijk is of verzorging nodig heeft. Wij nemen de volledige zorg over van uw huisdier, zodat u onbezorgd van huis kunt.

De openingstijden voor de dagopvang zijn:

Maandag-vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag 10:00-17:00

Wij hebben twee extra werknemers aangenomen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de opvang en zodat wij elk moment van de dag bereikbaar kunnen zijn.

Bij meerdere bezoekjes en gebruik van de dagopvang, sturen wij maandelijks een factuur voor de betreffende uren dat uw huisdier in onze opvang is verbleven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *